Onze vis

Gerookte vis

Op ambachtelijke wijze leveren wij elke week vers gerookte vis uit eigen rookkasten. In onze rookkasten roken wij diverse soorten vis zoals zalm en makreel maar ook heerlijke paling. Wij roken onze vis zowel thuis als terplekke op onze standplaatsen. Op deze manier kunnen wij u een kijkje geven in onze ambacht.

Verse vis & Diversen

In onze vitrine van de viswagen treft u diverse soorten vis aan. Onze vis wordt dagelijk vers aangeleverd en rechtstreeks aan u verkocht. Wij hebben de volgende soorten vis: Zalm, Kabeljauw, schelvis, schol, rode poon, forel en diversen.

Ook bieden wij verse roerbak aan, Dit zijn overheerlijke mixen die zalm en meerdere soorten witvis betreffen. Met wat heerlijke groenten en diverse marinades kunt u een heerlijk gerecht binnen 9 minuten op tafel zetten. Daarnaast kunt u ook genieten van een Paella, Bami met zalm of een heerlijke mihoen met zalm en garnalen.

Gebakken vis

Zin aan in een warm gebakken visje of een keer wat anders? Dat kan! Wij bieden zowel kibbeling aan als lekkerbekjes, heeft u liever iets anders dan hebben wij ook andere gebakken vis zoals heerlijke schol, zalm of schelvis.